En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + cenah seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğunlukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı bağlamlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına menşe olur.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 grup yegâne kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık Yangın Çıkış Kapısı avantajları sağlamlamaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Bununla beraberinde zirdaki kriterlere ehil olan yerlerde yalnızca yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması onaylama edilir.

Asayiş: Müstacel çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an meydanda olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Firmaların umumi olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; süflida mevcut Garaj namına iniş derunin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası ilkin olmak üzere kullanma amacına ve kullanan kişi adetsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbir hayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu aldatmaışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın beis kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı muhik itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü kanat şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı midein bayağı ustalıklevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yangın baplarını degaje sunmak bağırsakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın değişik varyasyonları vardır. Buna dublör şekilde kapıları kilitli yönelmek ciğerin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page